Mellandagsledig!

Nu är jag hemma igen efter julfirandet, kom hem på annandagen. Igår och idag har vi kollat i affärern, IKEA igår och lite allmänt på stan idag. Köpte lite småplock på IKEA, samt en ny byrå till hallen (den gamla håller på att gå i bitar, det räcker att ta i den så får man fronten på lådan i handen...). Den nya är nästan identisk med den gamla, d.v.s vit med tre lådor och lagom stor. Dessutom köpte vi förvaringskorgar till garderoberna i sovrummet, så nu är det nästan ordning här hemma!

Mina föräldrar var snälla och gav oss pengar i julklapp för att köpa gardiner och överkast till sovrummet. Idag hittade vi gardiner, lite småglansiga i beige/gråbrunaktigt brokadtyg från Indiska. Väldigt fina. Överkast verkar värre, ska nog köpa tyg och sy ett istället.
Hittade lite annat på rean också, en tunika och en kjol. Så jag känner mig mycket nöjd!

Jonas fick en egenhändigt sydd skjorta i julklapp, grå med brunaktig infällning och snörning i halsen. Den blev bra, är väldigt glad över att den passade! Hade ju inte kunnat prova av den ordentligt.
Syrran fick en lila kjol med motveck, svart linning och foder samt sidfickor. Den passade också bra, tur att det inte behövdes några ändringar! Kjolen är ett av de egna projekten i skolan som ska vara klart den 14/1, så syrran får inte tillbaka den innan dess.

Jag fick en jättefin träkista av Jonas i julklapp. Den ska nog stå i sovrummet och användas som förvaring åt sygrejerna, vilka nu ligger utspridda i tre olika små lådor.

Nu ska jag kolla på Scrubs och sen sova...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0