Superseg söndag

Igår hade vi årets tomteattck. Vi blev nog 17 stycken tror jag som var utklädda till tomtar och sedan gick ut på stan och delade ut godis för att sedan gå till Sticky. Förfesten hos Ann var lyckad, väldigt mycket folk för en tvåa dock. Tomteattacke-festerna brukar bli väldigt roliga, men också väldigt blöta... Lika så i går, klockan 16 var jag påklädd idag och mådde fortfarande inte helt hundra. Men någon gång ibland kan det vara värt det!

Jag har fortfarande inte orkat fixa designen, och ikväll är jag alldeles för trött för att småpilla med det. Egentligen hade jag velat lägga upp bilder på vårt nya fina sovrum också, men det är inte så städat att det gör sig på bild just nu. Men fint är det!

I fredags fick jag hem kläderna från förra projektet; jacka, kavaj och klänning. Skulle kunna lägga upp bilder på dem med, men det får vänta tills i veckan när jag har ork.
Men herregud vad nervös jag var inför bedömningen av grejerna! Jag kände att jag inte var helt nöjd med vissa saker och den lilla kritiken läraren hade förra gången tyckte jag var lite jobbig. Har upptäckt att jag verkligen har svårt för sånt, att sitta mitt emot en lärare som noga synar det man käpat med i två veckor. Jag är dessutom extremt självkritisk och förstorar nog upp de fel som finns, därför är jag aldrig riktigt nöjd.
Så nu var jag supernervös, och lyckades bli bland de första att få gå in (bli av med det fort!). Jackan och klänningen tyckte hon var bra (helt oväntat för mig eftersom jag tyckte att klänningen hade en massa fel) och kavajen var bra förutom fickorna som var lite fel. Jag hade dock väntat mig att hon skulle tycka att fickorna var förjävliga, inte "lite fel". Får lämna in en lite detalj som övning på det, annars tyckte hon om kavajen. Och detta hade jag haft ångest inför i flera dagar! Nästa gång känns det kanske inte lika jobbigt, när det gick okej nu. Då blir det fodrad kappa och två egna projekt (blus/tunika och kjol).
Jag ska lägga upp bilder i morgon tänkte jag, både på kläder och rum om jag orkar städa ;)

Kommentarer
Postat av: marie

Du är ju toppen duktig, var inte så hård mot dig själv! :D

2009-12-13 @ 18:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0