Gardiner.

På grund av att vädret varit superbra senaste dagarna och vi har varit i Svenljunga och lite annat, så har allt blivit lite eftersatt. I alla fall det man gör inomhus... Köpte gardiner till vardagsrummet för två veckor sedan ungefär, och idag blev de äntligen sydda och upphängda. Köpte en stor hanklängd på Indisk i brun/turkos/vit med blommönster (sällan jag har det?) och klippte till två panellängder av den. Prisvärt!
Däremot kom jag ihåg varför jag inte syr gardiner och heminredning oftare, det är urtrist! Speciellt gardiner, fållar i evinnerlighet och så fruktansvärt långtråkigt... Inget småpill och finess.
Egentligen brukar jag inte gilla panelgardiner, men kaninerna tycker alldeles för mycket om öljettlängder och liknande. De leker i dem och försöker äta upp dem, paneler med metallstavar i botten är mycket tråkigare att busa med.

Men nu är syskonbarnen mätta och klara, tror det blir skjortor nu. Och vädret ska bli sämre så då blir det kanske något gjort också!


Kommentarer
Postat av: Systern

Jag fattade först inte, är barna inte hungriga längre vaddå???? mätta???? Jag är inte inne i sysvängen. Borde bleka mig till blondin.....

2009-06-05 @ 12:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0