Nya glasögon!

Idag har jag bestämt mig för nya glasögon! Det är ca sju år sedan jag skaffade nya, så det var ju på tiden faktiskt... Mina gamla har inga bågar runt, och ganska tunna titanskalmar, så det syns knappt att man kar dem. Ganska praktiskt, men lite tråkigt i längden. De nya är rätt fyrkantiga plastbågar med lite retrokänsla, dok inte så mycket att de blir omoderna snabbt. De är svarta, men runt glasen (på insidan) är de lite röda och samma sak på insidan av skalmarna.
Men det var inte det lättaste att hitta ett par som funkar på mitt lilla ansikte! Jag har inte reflekterat över att jag skulle vara speciellt liten, men det är jag ju tydligen, haha. Man har ju liksom ingen riktigt referens att gå efter när man bara ser sig själv i en spegel då och då, oftast utan att ha någon bredvid att jämföra sig med. Men uppenbarligen har jag ett litet ansikte och behöver mer eller mindre leta glasögon på barnavdelningen för att de inte ska se helt galna ut. Men där är de ju inte direkt var jag vill ha stilmässigt om man säger så. Sen är jag dessutom kräsen med vad jag gillar och inte, det är ingen bra kombo med ett väldigt litet utbud som passar.
Men nu har jag hittat mina favoriter efter att ha gått runt i alla butiker i Borås (det finns faktist ganska många, tro det eller ej). Här är dem!

  

Skolan är väldigt rolig just nu. Skjortor och blusar är lagom klurigt att konstruera, det finns många roliga detaljer. Västen i sammet blir nog fin med. Något som känns väldigt bra är att klassen är ett väldigt trevligt gäng. Det är bra sammanhållning och det verkar som att alla trivs. Vi har ju bara gått tillsammans i två månader men jag känner de här personerna bättre än de jag gick filosofikurserna med. Ungefär 100 gånger bättre, där pratade folk knappt med varandra. De perioderna där det är eget arbete är speciellt roliga, stimulerande uppgifter att jobba med och roliga människor omkring en.
I bland är livet väldigt trevligt.

Kommentarer
Postat av: arga systern

Och jag som också ville ha nya glasögon med lite grövre bågar.... Vi kan ju inte se likadana ut. Kanske finns andra som också är fina , typ mörkbruna. Kanske stora runda... Öh eller nej. Vi får se. Kramisar Ika

2009-10-24 @ 14:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0