blogg.se

Nu efter nästan två veckor i skolan har vi äntligen börjat komma igång på riktigt. Det är stor skillnad mot förra året då 90% av allt vi gjorde var praktiskt jobb i sysalen och mönstersalen! Nu pluggar vi som de flesta andra högskoleutbildningar, har föreläsningar och tentor. Det är betydligt lättare att plugga på bussen, helt enkelt...
Det är dock lika intressant som förra året. Man börjar inse lite mer vilket jobb man förhoppningsvis kommer att göra när man är klar, och det verkar riktigt bra.

Nu är alla klänningarna sålda, det känns kul. Ska bara skicka iväg dem nu. Har redan ett par projekt på gång, inget som ska säljas den här gången.

Om det är en lite konstig bild under "Om" på min profil här så är det för att blogg.se krånglar när jag ska försöka lägga in en bild där. Det går inte att radera den förra, och inte att lägga upp en ny om det mot all förmodan går att radera den gamla. När det väl fungerade valde jag fel bild (sängen ska alltså inte vara där, haha) och nu vägrar den försvinna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0