Flytta?

Den senaste månaden har vi letat lägenhet i Borås. Vi kom fram till att vi vill flytta i somras, men bestämde oss slutgiltigt när vi kommit hem från resan.
Det ska bli så skönt att slippa pendlandet, och kanske till och med kunna bo liiite mer centralt än vi gör nu om vi har tur. Och inte att förglömma, en större lägenhet med ett till rum som arbetsrum/hobbyrum...
Hittills tror jag vi har kollat på fyra lägenheter, treor allihop på olika ställen i stan. Men antingen är det en hake av något slag (typ en mycket aktiv tågräls som väldigt nära granne) eller så är själva lägenheten i uselt skick, eller så går den helt enkelt till en annan sökande. Men nåt ska vi väl hitta snart!
Var på visning i fredags på en supermysig lägenhet på Norrmalm. Lagom centralt och passande för våra önskemål. Så den ska intresseanmälas imorgon! Dessutom ska vi på en annan visning imorgon kväll, får se hur det blir!

I helgen har jag sytt en massa! Bland annat har min kära sambo fått en ny pyjamas, en brun/svartrutig med en speciell krage. Lite sjömanskrageliknande, men ändå inte. Lägger upp bilder när knapparna är isydda. Har också sytt nya gardiner till vardagsrummet. De har legat här sen i somras, men nu är de uppe! Känns bra att rensa undan gamla projekt, nu kan jag komma igång med beställningsklänningen på allvar.
Funderar också på att göra lite tygtavlor när vi hittat en lägenhet, tror det kan bli fint.

Tack till Linda (köparen av min rosa klänning) för den fina kommentaren också!

Kommentarer
Postat av: Stolta systern

Tjohoo! Fyra tjejer och en rocker i Aplared som hurrar för en närmare Jennie med Pyamas

2010-09-22 @ 20:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0