Skam den som ger sig!

Idag fick vi äntligen en lägenhet i Borås! Det idoga tittandet på hemsidor och letandet bland annonser i tidningar gav resultat till slut.
 Det blir en trea på 68 kvadrat (känns större!) en halv trappa upp i ett mindre hyreshus i Bergsbo. Den hade de "krav" vi tänkt oss; balkong, ett tredje rum som inte är genomgångsrum, bra förvaring och allmänt ganska lättmöblerad. Har vi tur kan vi få plats med kaninerna i köket, vilket är ganska stort, då blir vardagsrummet lite mysigare.
Någon form av ommålning/tapetsering kan det kanske bli också. Ska skriva kontrakt på tisdag, får kolla av lite då. Men den 1/12 flyttar vi in, i alla fall!

Nu är beställningsklänningen klar också, tror den blev snäppet bättre än den förra av samma modell. Sydde på kantbandet upptill på ett annat sätt, viket gav mycket finare hörn bak vid dragkejdan! Så snart skickas den till en tjej som heter Lisa :)

 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej!

Jag har googlat runt på jakt efter fina klänningar och hittat din blogg. Dina plagg ser väldigt fina ut och jag skulle vilja ställa en fråga till dej. Om det vore ok så får du jättegärna mejla mej, [email protected], så skriver jag frågan på mejl istället.

Ha det fint i den soliga höstdagen så länge!

Johanna

2010-09-29 @ 14:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0